Steentje bijdragen tijdens de Coronacrisis

De eerste golf

Iedereen herinnert zich de eerste golf, in maart. De eerste keer dat we onze open scheermessen en scharen moesten neerleggen. Corona stond voor de deur.

Als zelfstandige ben je gewoon om zelf te bepalen hoeveel je werkt, en wanneer. Het gedwongen stoppen met werken voelde heel onwerkelijk aan. Tegelijkertijd had ik de reflex dat ik wou helpen. Niets doen zit in geen enkele ondernemer zijn bloed en ik had de juiste kennis en ervaring als verpleegkundige.

De perfecte afleiding

Het was fijn om mijn ex-collega’s even te kunnen ondersteunen. Ik geef toe dat het ook voor mezelf de perfecte afleiding was en ik op die manier mijn dagen zinvol kon invullen.

Wil je meer weten, lees de volgende artikels:

 

 

 

Written by : Stijn De Sutter

Leave A Comment