Is het je al opgevallen? Het logo van ROMAIN – de vertrouwde kop van Romain De Coninck – kreeg een make-over. Hij ziet er nu wat professioneler & deftiger uit, wat exact past bij onze eigen evolutie in de barbershop.

Want er bewoog heel wat bij ROMAIN, toen we door corona gedwongen werden om onze scheermessen tijdelijk aan de haak te hangen. Stilzitten is bij ons gewoon geen optie – of we worden zot.

Het wordt zelf nog zotter. We zijn stelselmatig aan het veranderen naar 2 winkels onder 1 sterke naam ROMAIN.

De eerste locatie, de gekende barbershop zal “headquarters” noemen en de 2 de locatie net achter de hoek, Yvonne.

2 locaties, zelfde doel. Kwaliteit en beleving!

Nieuwe muurkleur, barbierschorten & geschenkpakketten in onze “Headquarters”

De shop werd onder handen genomen en in een nieuwe kleur gestoken (komt dat zien!). We dragen tijdens het barbieren nu steevast onze traditionele barbiersschort om het ambacht te eren en onze professionaliteit te onderstrepen.

Onze vitrinekast werd flink aangevuld met verzorgingsproducten waar we helemaal achter staan. De webshop a.k.a. boutique gaven we een boost met verschillende geschenkpakketten voor mannen, om hun haar en baard optimaal te verzorgen.

Parfum & sigaren

Parfum en sigaren stonden al even op ons verlanglijstje, en de lockdowns gaven ons de gelegenheid om die wereld in te duiken.

We zijn intussen een mooie samenwerking aangegaan met Thomas Gryson, de Gentse cigarier achter O My Cigar, waardoor je een mooie selectie toegankelijke topsigaren in onze vitrine terugvindt.

Daarnaast leerden we parfumier Christof van de Gentse parfumlijn Miglot kennen. Bij hem selecteerden we een aantal karaktervolle geuren die helemaal binnen onze smaak passen. Dit lokale parfumaanbod vullen we aan met parfums uit Engeland en Italië, waardoor je een brede waaier aan unieke kwaliteitsparfums bij ons op de kop kan tikken.

Kortom: ROMAIN werd de voorbije tijd professioneler & beter. En ons nieuwe logo weerspiegelt dat. Maar we zijn & blijven natuurlijk de traditionele barbershop met een eigenwijze Gentse twist, woar. 

Written by : Stijn De Sutter

Leave A Comment