Wat vliegt de tijd…

De opstart van ROMAIN . Barbershop

Wat vliegt de tijd snel voorbij. Een gezegde dat toch wel effectief klopt. Tijdens de lock down kan een mens al eens scrollen in “memory lane” en al eens mooie foto’s van in den tijd terug vinden.

Deze wou ik toch wel delen, oktober 2017. ROMAIN .Barbershop is net negen maand oud en dit mooi artikel van De Hipste adresjes van Gent verscheen op het wereld wijde web wat voor ons een herkenning betekende voor onze opstart als beginnende barbier.

Vroeger en nu?

Als ik de foto bekijk en vergelijk met anno 2021 zijn we gekomen van ver, heel ver en mogen we met trots zeggen dat we blijven groeien en investeren om de man in zijn totaal te kunnen verzorgen in Gent! We zij niet alleen verander van naam. Nu is het in de volksmond ROMAIN en zal het ook ROMAIN worden aangezien we onze service aan het uitbreiden zijn.

Maar bekijk je het nog verder dan kan ik bijna niet geloven dat we hier nu al staan. Begonnen in de berging op Ledebergplein en nu aan het kijken voor een eigen mannen parfumerie en verzorgingsproducten lijn te brengen. Fantastisch.

Maar we vergeten nooit van waar we gekomen zijn evenals we nooit mogen vergeten te dromen naar meer.

Wil je ook even in de herinneringen snuisteren, zowel tekst als foto bewijs, kan je hier het artikel van De Hipste adresjes van Gent volledig lezen.

Written by : Stijn De Sutter

Leave A Comment