Waar worden sigaren gemaakt? Het is een vaak gestelde vraag hier in ROMAIN.
Kan je overal in de wereld sigaren produceren? Neen.

In dit artikel leggen we kort en krachtig uit waar de wieg staat van deze delicatessen en waarom die daar ook blijft.

Sigaren uit de Nieuwe Wereld

New World sigaren hebben een fantastische reputatie en jarenlange ervaring. In de afgelopen jaren hebben zij een uitgebreid assortiment vitolas ontwikkeld uit Latijns-Amerika: Honduras, Nicaragua, Dominicaanse Republiek, Mexico. Deze landen hebben vandaag uitmuntendheid verworven in hun productie van sigaren. Met O MY CIGAR bieden wij een brede selectie van premium sigaren alleen van de beste sigarenhuizen.

Sigaren uit Cuba

Cubaanse sigaren zijn classic. Ze hebben een zeer lang erfgoed en een rijke geschiedenis. Ze creëren en mengen simpelweg de beste sigaren in de wereld. Havana is nooit opgehouden het belang van de kunst van het leven, samen delen en voldoende ontspannen te promoten.

Geniet dus van je sigaar op de juiste plaats en het juiste moment. Doe het zoals wij er van genieten en alles komt goed. :)

Interesse in ons sigaaraanbod? Kom kijken of bestel online.

Written by : Stijn De Sutter

Leave A Comment