Onze nieuwste en meteen ook jongste barbier in de ROMAIN familie is Tjorven.

Deze getalenteerde barbier heeft al enkele jaren ervaring op de teller en staat klaar om de klanten van ROMAIN goed in de watten te leggen.

Deze ruwe diamant met peperkoeken hart is gepassioneerd door het kappersvak. Hij heeft zowel de oude als de nieuwe stijl onder de knie en wil zich bij ROMAIN nog verder verdiepen in het traditionele barbiersvak, zoals het scheren met een authentiek open scheermes.

‘Tjoevie’ – zoals velen hem noemen – staat open voor een gesprek en luistert naar de wensen van de mensen.
Hij heeft een groot hart voor mensen en is aangesloten bij The Bearded Villains.

Tjorven start bij ROMAIN op 10 november 2021 en doet het team van ROMAIN traag maar gestaag groeien. Kwaliteit staat bij ons mijlenver boven kwantiteit. Om dit te blijven garanderen en om al onze klanten te kunnen voorzien van een knappe snit, werken we nu met vier barbiers van maandag tot zondag, van 9u tot 21u.

Voor je van je stoel valt. Dat uurrooster valt mee, ze. Iedereen heeft een eigen uurrooster en is vlot ingespeeld op elkaar. Stijn – de oprichter van ROMAIN – overziet de algemene werking en waakt erover om zijn kennis persoonlijk aan elke barbier door te geven.

Volg ons op instagram!

Written by : Stijn De Sutter

Leave A Comment