ROMAIN boutique staat in het populairste vrouwenblad: Libelle!

Hoe kan dat?

Leuk wakker worden met een berichtje: ‘onze Boutique is gespot door de Libelle!’

Wel benieuwd natuurlijk, maar toen werd al snel duidelijk: Libelle ging op zoek naar de ideale cadeau voor vaderdag. Logisch dat ze dan bij ROMAIN uitkomen, toch? *wink*

Nee, even serieus.

We zijn maar al te trots op onze Boutique. We bieden er stuk voor stuk producten aan die kwalitatief en fenomenaal zijn in hun segment – we selecteren die allemaal persoonlijk.

We testen de producten thuis en als wij enthousiast zijn, laten we onze klanten oordelen. Zo komen we tot een selectie producten die uitblinken. Deze selectie is het waard om in onze Boutique te staan. We hangen niet vast aan één leverancier, maar spreken verschillende leveranciers aan met producten die elkaar aanvullen. Geen eenheidsworst, wel passie en kennis.

Een ander interessepunt: we houden van lokale producten. Niet altijd gemakkelijk omdat niet alles in België te vinden is, en we echt wel alleen maar het beste willen. Maar de voorbeelden van onze lokale producten tonen aan dat we hier fantastisch omringd zijn.

Voor onze sigaren werken we bijvoorbeeld samen met Thomas Gryson, de meeste parfums komen van het Gentse lab van Miglot, je vindt bij ons de Belgische biologische scheerzepen van Wond’r bar, en zelfs onze baardwax en -olie van Leonis Barbam zijn van Belgische bodem.

Keuze genoeg dus als je een geschenk met meerwaarde zoekt voor de mannen in je leven ;).

Libelle lezen? Allez, het artikeltje waarin ze het over onze Boutique hebben? Check het hier.

 

Written by : Stijn De Sutter

Leave A Comment