Enfin!

De barbershop terug open vanaf 13 februari

Wachten, wachten en nog maar eens wachten?

Eindelijk! Zonder tegenbericht mogen we als barbierszaak terug opengaan op 13 februari om 9u. Wat hebben we naar dit moment uitgekeken! Uiteraard zullen we ons aan allerlei voorwaarden houden, maar daar kunnen we mee leven – als we maar terug mogen knippen, scheren en soigneren.

We merken trouwens dat ook jullie zwáár verlangen naar een fris en fruitig kopje – de max om jullie vertrouwen te blijven voelen. Reserveer maar uw plekske, want onze messen zijn geslepen (al duizend keer).

We hebben tijdens het lange wachten natuurlijk niet stilgezeten. Zoals wijlen Winston Churchill ooit zei: Never waste a good crisis – en dat hebben we absoluut niet gedaan in onze humble opinie. Durven vooruitdenken en uzelf heruitvinden is tijdens zo’n crisis een must, én ge hebt tijd zat voor nieuwe ideeën.

Sigaarhuis en parfumerie – ‘cause men do care

We gebruikten die zee van tijd onder andere om plannen te smeden met Thomas Gryson, eigenaar van o my cigar en meester-sigaarkenner van ROMAIN. Dit resulteerde in een heus sigaarhuis in de barbershop. Het had wat voeten in de aarde, maar nu kunnen we met trots zeggen dat we het tweede sigaarhuis zijn in de Gentse stede. Een klein, maar uiterst kwalitatief aanbod rookgerief! De flexibele openingsuren van onze barbershop zorgen ervoor dat je op de zotste momenten een set sigaren kan komen inslaan.

En niet alleen sigaren zijn nieuw bij ROMAIN, we breidden ook ons assortiment parfums en verzorgingsproducten voor mannen uit. Je kan al eens snuisteren in de webshop, want we hebben ook handige geschenkpakketten voorzien voor mannen – of iedereen die van deze topproducten houdt. ROMAIN to the rescue, dus!

We kregen er ondanks de ‘drooglegging’ een vree warm gevoel bij, want hoe wijs is het om al je passies te kunnen combineren in je werk … en als ik het zo allemaal bij elkaar zie: het plaatje klopt!

Stevig fundament

Ons sigaren- en parfumaanbod is nog maar pas uit de startblokken geschoten, maar het fundament voor deze uitbreiding is gelegd midden in een crisis en dat maakt ons extra fier. Dat we ons niet laten kennen hebben!

We bieden nu een ruimere service in de barbershop én digitaal op de vertrouwde webboutique waar alle producten – van sigaar tot parfum – netjes gepresenteerd staan.

Tot slot: onze blijdschap over de heropening werd opgetekend door een journalist, dus we staan in de gazet met een mooi artikel. Eindelijk, een hoopvol lichtje aan het eind de tunnel.

Tot zéér binnenkort!

Written by : Stijn De Sutter

Leave A Comment